Sanitarije, oprema i namještaj za kupaonice

Želite opremiti kupaonicu?

Zavisno od Vašeg izbora i želja u našoj ponudi možete pronaći sve potrebno za opremanje kupaonice, od kupaonskog namještaja i sanitarija, špina do kada i tuš kabina te jacuzzija. Tu su još tuš sustavi, tuš paravani, kade i kupaonski namještaj

 Proizvođači sanitarija i opreme za kupaonice iz naše ponude jedni su od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača takve opreme na svijetu, a zahvaljujući njihovom iznimno širokom proizvodnom asortimanu u mogućnosti smo vam ponuditi najkvalitetnije proizvode za svačiji stil, ukus i džep: umivaonici, bidei, wc školjke i pisoari, kade i tuš kabine, ormari, ogledala, police itd.

U ponudi također imamo opremu za male sanitarne čvorove u ugostiteljskim objektima, kupaonice i sanitarne prostore u vašem privatnom ili poslovnom objektu, do opreme za hotele i luksuzne apartmane napravljene po najvišim higijenskim standardima današnjice.

 Pogledajte kataloge:

 

 Miješalice i tuševi

Miješalice i tuš šistemi njemačkih tvrtki Kludi i Grohe te talijanski Emmevi predstavljaju sam vrh svjetske ponude miješalica. Ističu se svojom kvalitetom koju garantira dugogodišnja tradicija proizvodnje i inovativnosti u proizvodnim procesima, te očaravajućim dizajnom za svačiji ukus.

Pogledajte kataloge:

 

Bojleri


Pogledajte katalog: