Vrata

Tražite vrata?

Sobna vrata koja možete pronaći u našoj ponudi i vidjeti u našem salonu jedan su od elemenata uređenja kuće ili stana koji može biti u skladu s ostalim elementima upravo radi velike mogućnosti izbora, iznimne kvalitete i bezvremenskog dizajna.

Sobna i protuprovalna vrata

Talijanski proizvođač vrata Venus Design pruža visoku kvalitetu i dizajni sobnih vrata koja postaju dio namještaja unutarnjeg uređenja. Sobna vrata Venus Design odišu modernom elegancijom te dugogodišnjom izdržljivosti vrata.
U ponudi imamo razne modele vrata kao što su klizna vrata, okretna vrata, ostakljena vrata, dvostruka vrata.

Također, u ponudi imamo protuprovalna vrata Max Door koja su izuzetno kvalitetna i nude širok izbor boja panela i dizajna za svačiji dom.
Mogu se naručiti i protuprovalno-protupožarna vrata koja su tražena pogotovo za stambene objekte.

Nudimo usluge izmjere te montažu vrata na objektu.

Pogledajte ponudu naših partnera:

La Venus

 

Kvake

Odaberite kvake baš za Vaš dom, kao završni detalj na vratima doma. U širokoj ponudi imamo:

Colombo Design kvake - ekskluzivni talijanski brand kvaka za vrata. Iznimna kvaliteta izrade te najkvalitetniji materijali u izradi kao i suradnja s vodećim svjetskim dizajnerima, obilježja su svakog pojedinog modela iz linije Colombo Design-a.

DnD kvake - renomirani talijanski proizvođač visokokvalitetnih kvaka za vrata. DnD je međunarodna točka za proizvodnju kvaka s naglaskom na visokokvalitetnom dizajnu.

Hoppe kvake - za sve koji žele urediti svoj životni i radni prostor sa stilom, HOPPE je na europskoj razini vodeća marka kvaka za vrata i prozore. HOPPE proizvodi su tretirani kao prvi odabir od strane profesionalaca iz struke. Naša dugogodišnja radna praksa,

istaknula je HOPPE kvake kao siguran izbor s kojim nećete pogriješiti.

Colombo logo

 

FMN MARTINELLI 1