Vrata

Tražite vrata?

Sobna vrata koja možete pronaći u našoj ponudi i vidjeti u našem salonu jedan su od elemenata uređenja kuće ili stana koji može biti u skladu s ostalim elementima upravo radi velike mogućnosti izbora, iznimne kvalitete i bezvremenskog dizajna.

Sobna i protuprovalna vrata

Talijanski proizvođač vrata Effebiquattro s kojim surađujemo godinama pruža visoku kvalitetu i dizajni sobnih vrata koja postaju dio namještaja unutarnjeg uređenja. Sobna vrata Effebiquattro odišu modernom elegancijom te dugogodišnjom izdržljivosti vrata.

U ponudi imamo razne modele vrata kao što su klizna vrata, okretna vrata, ostakljena vrata, dvostruka vrata.

Nudimo usluga izmjere na objektu te montažu vrata.

Istodobno ulaz u Vaš dom može biti zaštićen protuprovalnim vratima najviše kvalitete koja jamče sigurnost, a istodobno odišu elegancijom i stilom.

 

 Pogledajte kataloge: 

 

 

Kvake

Odaberite kvake baš za Vaš dom, kao završni detalj na vratima doma. U širokoj ponudi imamo:

Colombo Design kvake - ekskluzivni talijanski brand kvaka za vrata. Iznimna kvaliteta izrade te najkvalitetniji materijali u izradi kao i suradnja s vodećim svjetskim dizajnerima, obilježja su svakog pojedinog modela iz linije Colombo Design-a.

Arnovia kvake – turski brand kvaka odlikuju se visokom kvalitetom, modernim dizajnom i prihvatljivim cijenama.

Hoppe kvake - za sve koji žele urediti svoj životni i radni prostor sa stilom, HOPPE je na europskoj razini vodeća marka kvaka za vrata i prozore. HOPPE proizvodi su tretirani kao prvi odabir od strane profesionalaca iz struke. Naša dugogodišnja radna praksa,

Istaknula je HOPPE kvake kao siguran izbor s kojim nećete pogriješiti.

 Pogledajte kataloge: