Drvene podne obloge

Uređujete dnevnu sobu, spavaću sobu ili kuhinju?

Naš izbor parketa i laminata pružit će Vam bezbroj ideja kako učiniti Vaš životni prostor jedinstvenim i ugodnim. U našem salonu uvijek možete vidjeti uzorke masivnih parketa...

Parketi

Naš izbor parketa i laminata pružit će Vam bezbroj ideja kako učiniti Vaš životni prostor jedinstvenim i ugodnim. U našem salonu uvijek možete vidjeti uzorke masivnih parketa, dvoslojnih i troslojnih parketa te laminata koji je suvremena i elegantna obloga koja pruža brojne prednosti i bezbroj dekorativnih mogućnosti. Nudimo Vam veliki izbor laminata od poznatih proizvođača kao što su Egger laminati, Krono orginal, Kronotex.

Pogledate kataloge:

Lajsne

 U ponudi imamo profile za keramiku i drvo.

 NMC proizvodi u našoj ponudi nalaze se već nekoliko godina.

NMC već je 20 godina sinonim za visokokvalitetni i nezamjenjiv program proizvoda u području uređenja klasičnog ili modernog interijera.

Stropne ili zidne štukature, rozete, podni cokli, dekorativne zidne obloge, profili kojima će te zaštiti vaše zidove od udaraca, stupovi i pilasteri, proizvodi su koje će te u programu NMC-a naći u različitim izvedbama materijala (polistiren, HDP, poliuretan).

NMC je najveći europski proizvođać dekorativnih elemenata za interijer i eksterijer. Proizvedeni u Belgiji, izrađeni su od visoko kvalitetnog materijala poliuretana, malih su i praktičnih dimenzija, lagani, sa vrhunskom završnom obradom koja je pripremljena za bojanje i precizno izrađenih bridova. Postavljaju se jednostavno, ljepljenjem ADEFIX PLUS ljepilom.

Pogledajte katalog: