Keramika

Trebate keramičke pločice?

Kambi nudi široki spektar keramičkih pločica različitih boja, dimenzija i dekora te različitih namjena: unutarnje pločice, vanjske pločice, bazenske pločice, mozaike, ventilirajuće fasade, pločice za pulteve, dekorativne pločice.

Na izbor imamo pločice raznih dimenzija uključujući i velike formate pločica od čak 320x160 cm i debljine 6 mm. Naše pločice se prije svega ističu svojom kvalitetom koju garantiraju najbolji i najveći brandovi iz industrije keramike: 

Marazzi group
Supergres Ceramiche
Novabell Ceramiche
Piemme Ceramiche
Argenta Ceramica
Vitrex Mosaici

U ponudi imamo pločice različitih svojstava i različitih namjena (vanjske, unutarnje, fasadne, industrijske, bazenske pločice, pločice za pultove) te različitih stilova - od rustikalnih dekor pločica do keramike najmodernijeg izgleda i tehnika obrade.

Moramo istaknuti širok izbor bezvremenskih dekora mramora i kamena u mnogim formatima i obradama (visoki sjaj, mat ili saten obrada).
Imamo ponudu za svačiji ukus i stil i profesionalno, educirano osoblje koje će Vam pomoći u odabiru proizvoda za dizajn Vašeg doma kako biste bili zadovoljni i na kraju uživali u novouređenom prostoru.


Pogledajte kataloge: 

   marazzi

 

piemme